Fredag får du høre bulgarske The Eva Quartet fremføre Sandra Kolstads første bestillingsverk. Samtidig kan du bla i ferskeste Fett!

Fredag kommer Sandra Kolstad sammen med den bulgarske kvinnekorkvartetten The Eva Quartet til Fett og AKKS’ 8.marsfest på Landmark. Samarbeidet er Kolstads første bestillingsverk, og det kommer til å bli en inkluderende affære.

– Jeg ønsker å la publikum være med på korverket ved at det er de som til syvende og sist bestemmer om det kommer til å skje. Slik belyses noen sider ved makt, avmakt og definisjonsmakt – både i konsertsituasjonen og den store virkeligheten, forklarer Kolstad.

De siste dagene har hun vært i Sofia for å øve inn verket sammen med The Eva Quartet, som tidligere har samarbeidet med blant andre Laurie Anderson, Nils Petter Molvær, Bill Frisell og Ryuichi Sakamoto.

– Det er veldig sterkt å komme hit til Sofia og se og høre de fantastiske sangerne i The Eva Quartet fremføre det jeg natt og dag har sittet og komponert i Berlin gjennom denne lange, kalde vinteren. Bergen har virkelig noe stort å glede seg til!

Tittelen på verket er passende nok «Where Do You Want To Go Today?», og kan høres på Landmark 8. mars kl. 20.00.

Share This