Ladyfest Bergen! Tidsskriftet Fett og AKKS inviterer deg på 8. mars fest og i år blir det selvsagt ekstra stas fordi vi også markerer at det er 100 år siden demokratiet ble innført i Norge! Og det er fredag!

Sandra Kolstad har laget et bestillingsverk kun for denne kvelden og kommer denne gang også med et bulgarsk kor for å framfør det!

Sandra Kolstad er i ferd med å bli den norske gjør-det-selv-popens frontfigur. Hun debuterte i fjor med albumet CRUX og ble fort sammenlignet med andre kvinnelige pop-auteurer som Karin Drejer, Robyn, Björk og Laurie Andersson. Samtidig har Sandra Kolstad funnet sin helt egen, individuelle stil som skiller henne fra andre i denne tradisjonen.Kolstad utmerker seg på to fronter: hennes evne til å være både eksperimentell og klassisk, og hennes enorme arbeidskraft og arbeidslyst. Hos Kolstad er både talentet og viljen trygt tilstede.

Fra Gøteborg kommer Pfemme Records som er et energisk og sprudlende liveband og spiller smellfin pop med svenske tekster og smittende pågangsmot.

Djer for kvelden er Challa, selveste Anette Basso og Sandra Kolstad gjør også et djset i natten og det blir også slippfest på Fett#1 2013.

Pastis i baren!

Vi gleder oss!

Share This