Fett har fått ny redaktør!

(pressemelding fra Fetts styre)

 

Fra den 1. juni tiltrer Hedda Lingaas Fossum stillingen.

 

Hedda Lingaas Fossum (f. 1987)  har studert statsvitenskap og litteratur, og kommer rett fra rollen som redaksjonsleder i Litteratur på Blå, en litterær arena som hun i det siste året har bidratt til å gi et oppsving i interesse og publikumstall – blant annet gjennom arrangementer med Athena Farrokhzad og om Simone de Beauvoir, Anne Carson og Ariana Reines. Hun har også journalistisk bakgrunn fra Ny Tid, Natt & Dag, Litteraturtidsskriftet Bøygen og Lasso.
Lingaas Fossum mener at skandinavisk feminisme er inne i en interessant fase, og tiltrer stillingen som ny redaktør med en ønske om å fortsette sette en tydelig dagsorden: «da den offentlige debatten om feminisme og likestilling ofte sklir ut i polarisering og stråmannsargumentasjon på den ene siden, og bagatellisering og utvanning på den andre, trengs det tyngde – og Fett kan virkelig være tungen på vektskåla!»
Styret og redaksjon ser virkelig frem til å jobbe videre med Hedda Lingaas Fossum, og takker avtroppende redaktør Hilde Sofie Petterson for den knallgode innsatsen hennes, samt ønsker henne lykke til videre!
Ny redaktør: Hedda Lingaas Fossum, heddaling(at)gmail.com, 95089129

Avtroppende redaktør: Hilde Sofie Pettersen, hildesofiepettersen(at)gmail.com, 47370190

Styreleder i Fett: Siri Fløgstad, siriflogstad(at)gmail.com, 91605269

 

 

– Da den offentlige debatten om feminisme og likestilling ofte sklir ut i polarisering og stråmannsargumentasjon på den ene siden, og bagatellisering og utvanning på den andre, trengs det tyngde – og Fett kan virkelig være tungen på vektskåla! (Hedda Lingaas Fossum)

 

Annonse: