Sted: Landmark

Pris: 50

Servering: Kanapeer og gelé.

Dørene åpner 21.00

Først blir det bokbad med forfatterne av Magnhild. En roman om fyll, sex og offentlig forvaltning og musikk av DJ Anette Basso. Så blir det konsert med Cleo (SE). DJ Sandra Kolstad mater dansegulvet utover natta.

Umeårapperen Cleo har mottatt utmerkelser som spenner fra Amethyst Azordegan, SR Metropol, P3 til Daily News, og for to år siden hun vant Guldäpple. Cleo har gitt ut en EP og flere singler, og høsten 2011 kom debutalbumet «Left The City Burning». Hun samarbeider ofte med Syster Sol, Prome, Chords, Adam Tenst, Mofeta & Jerre og Dirty Jens.

Sandra Kolstad disker opp med hiphop og elektronisk, beatbasert musikk fra et bredt spekter i samlingen: Fra det skeiveste til det streiteste – alltid med dansbarhet som minste felles multiplum.

Før konserten vil Anette Basso spille plater, og vi inviterer til bokbad og opplesning med og av forfatterne av Magnhild. En roman om sex, fyll og offentlig forvaltning. Eller som forlaget skriver: En chick lit-roman for deg som hater chick lit.

I Fett #3 2013 er alle skribentene menn. Bortsett fra det er det en helt vanlig utgave av Fett. Denne utgaven handler om feminisme i Asia og kjønnsstereotypier i amerikanske komedier. Og om humor som feministisk strategi. Vi kikker i tegneseriearkivet til David Liljemark og snakker med Gjert Moldestad om homofili og fotballkultur. Og så skriver Wasim Zahid om hvorfor minoritetskvinner er sykere enn andre kvinner, og hva som må til for å gjøre dem friskere.

Magnhild er Inger Johanne Sæterbakk og Guri Idsø Vikens alter ego. Hun har lenge eksistert i form av antibloggeren.com, og nå er hun her i romanform. En gang i livet vil du leser man perfekte kjærlighetsromanen om et magisk møte mellom to mennesker. Dette er ikke den romanen. Med et glass bourbon i handa, en statlig mellomlederjobb på CV-en og en barista under skjørtet klarer Magnhild seg godt alene. Hun har jo også kollegene med sitrusallergi, ei høykulturell venninne i Morgenbladet og en litt for forelska partysvenske. I Magnhilds verden er menn objekter, kultureliten blir kastrert og hverdagslykka er kjemisk fri for lavendelduft.

«Magnhild» er også fast spaltist i Fett. Sæterbakken og Idsø Viken er altså på hjemmebane når de presenterer Magnhild på Fett-slipp.

VELKOMMEN!
Plakat: Overhaus

Share This