Fett er et feministisk tidsskrift som kommer ut med fire utgaver i året. Bladet utgis av Kvinnefronten, med økonomisk støtte fra Norsk Kulturråd og Fritt Ord, men redaksjonen arbeider uavhengig i henhold til redaktørplakaten. Målet vårt er å skape et feministisk, offentlig rom for debatt, refleksjon og informasjon. Vi vil at Fett skal engasjere feminister i alle leire, og ønsker å bygge ned gjerdene mellom akademia og aktivismen.

Fett søker ny administrasjonsskeretær i Oslo. Hovedarbeidsområdene for administrasjonssekretæren er økonomi og abonnementshåndtering. Vi søker en selvstendig og initiativrik person, gjerne med erfaring fra liknende arbeid innen organisasjoner eller med publikasjoner. Jobben passer godt ved siden av studiene!

Arbeidsoppgaver:

Registrere nye abonnenter og endringer i abonnemenetsdatabasen
Drive kundeservice overfor abonnentene
Hente og besvare epost og papirpost
Fakturere
Betale regninger
Holde kontakt med regnskapsbyrå, sende inn bilag månedlig og hente inn oppdatert regnskap hvert kvartal
Ha oversikt og kunnskap om regnskapet, postene og summene der
Administrere butikksalget i Oslo
Ekspedere blad- og t-skjortebestillinger

Sekretæren deltar på styremøtene som holdes hver 6. uke, for å rapportere om arbeidet sitt, og for å legge frem regnskapet for styret. Vi har en kontorplass hos Kvinnefronten i Osterhausgate som det er ønskelig at sekretæren benytter. Arbeidet blir honorert med kr. 15 000 pr nummer.

Send en kort søknad og CV til abonnement@fett.no innen 27. mars

Share This