Hjelp denne gjengen med å få Fetts feministiske budskap ut til enda flere!

Hjelp denne gjengen med å få Fetts feministiske budskap ut til enda flere!

Tidsskriftet Fett søker engasjerte styremedlemmer til å drive tidsskriftet i 2017-2018.

Norges fremste feministiske tidsskrift Fett skal snart velge nytt styre. Har du (lyst på økt) kompetanse innen juss, søknadsskriving, økonomi, forretningsdrift, merkevarebygging, abonnementsverving og er attpåtil en trivelig person? Bli med i Fett-styret!

Fett en viktig bidragsyter i den offentlige debatten om kjønn og feminisme. Redaksjonen holder til i Oslo og Bergen, og består av et godt knippe med engasjerte og skriveføre folk som setter temaer på dagsordenen som mainstreammedia ellers har en tendens til å overse. Tidsskriftet kommer ut med fire numre i året, og de kvartalsvise slippfestene er i seg selv en liten begivenhet. Det redaksjonelle arbeidet ledes av redaktør Hedda Lingaas Fossum.

Fett er et levende miljø i stadig utvikling, med store muligheter for å bidra, lære og påvirke. Styret er en hyggelig og driftig gjeng som møtes i Oslo hver 4.- 6.uke.

Styreerfaring er nyttig blant annet for forskerspirer som ønsker å få opp søknadskompetansen, humanister som trenger forståelse for økonomi og forretningsdrift og jurist/markedsføring/økonomi-studenter som vil prøve seg i praksis.

Klarer du å holde styring på tallene, er du flink til å skrive søknader og aller viktigst – har du et hjerte som banker for feministisk aktivisme? Da er dette noe for deg! Du trenger ikke kunne alt – det viktigste er at du har tid og lyst til å gjøre en innsats! Folk av alle kjønn er selvfølgelig velkomne.

Send oss en kort beskrivelse av deg selv, din bakgrunn og interesser, samt hvorfor nettopp du kan gjøre en god jobb som styremedlem i Fett senest 2. april.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål!

Kontaktperson i valgkomiteen:

Siri Fløgstad Svensson
siriflogstad@gmail.com
Telefon: 916 05 269

Share This