Vil du være med å forme arbeidet i Fett?

Fett søker nå ny administrasjonssekretær i en fleksibel deltidsstilling på 20-30%. 

 

Vi er på jakt etter en motivert og fleksibel administrasjonssekretær som kan stå for den daglige driften av tidsskriftet Fett. Du må ha erfaring med regnskapsføring i regnskapsprogram, og bør også ha erfaring med administrasjon, som for eksempel medlems- eller abonnementshåndtering. Du bør være initiativrik og må kunne organisere din egen arbeidshverdag. Du bør ha kjennskap til og interesse for Fetts prosjekt og tidsskrift. Erfaring fra frivillig arbeid og organisasjonsliv er en fordel. Har du erfaring fra arbeid med sosiale medier, er det et pluss.

Administrasjonssekretæren har ansvar for den daglige driften av tidsskriftet. Arbeidsoppgavene er blant annet: 

  • Utbetale regninger, honorar og lønn, sende fakturaer og holde fortløpende oversikt over tidsskriftets økonomi
  • Ha ansvar for årsregnskap og budsjett i samarbeid med styret
  • Delta på og føre referat fra styremøter en gang i måneden
  • Håndtere levering og utsending av tidsskrift og varer i Fetts nettbutikk
  • Håndtere abonnenter og abonnementsystem
  • Forefallende kontorarbeid

Arbeidssted er det feministiske kollektivet Kingos 4 i Oslo, hvor Fett deler kontor med bokhandleren Gullberg og Bostadløkken.  

 

Arbeidstid

Administrasjonssekretæren ansettes i en fast 20-30 % stilling. Arbeidstid er fleksibel. Noe kveldsarbeid må påregnes.

 

Oppstart

Ønsket oppstart så fort som mulig. Opplæring vil bli gitt. 

 

Søknadsfrist 

Søknadsfristen er 8. april 2022.
Søknad med CV sendes til abonnement@fett.no.
Spørsmål om stillingen kan rettes til nåværende administrasjonssekretær Henrikke Ellingsen på abonnement@fett.no eller styreleder Maiken Sætran Lium på maiken.saetran@gmail.com. 

 

Kort om Fett

Fett er Norges største feministiske tidsskrift. Tidsskriftets formål er å fremme feministisk opplysning og mane til diskusjon om viktige og aktuelle temaer. Fett er en ledende stemme i den offentlige samtalen om kjønn, kjønnspolitikk og likestilling. Tidsskriftet ble etablert i 2004 og har blitt gitt ut fire ganger i året siden da. Fett utgis med økonomisk støtte fra Kulturrådet, Fritt Ord og Bergen kommune. Tidsskriftet har et eget styre. Redaksjonen holder til i Bergen og Oslo, ansvarlig redaktør er Sumaya Jirde Ali. Fett eies av Kvinnefronten men er redaksjonelt uavhengig.

Det skjer alltid mye i Fett, og i 2022 går vi inn i en spennende tid for tidsskriftet. I 2020 startet vi podkast, vant Tidsskriftforeningens pris for å ha skapt et åpent rom for feministisk debatt, vi har nylig åpnet Kingos 4, et feministisk litterært kollektiv, og er i stadig redaksjonell utvikling.

Share This