En kaffekopp og et fett-blad på et bord.

Fett er Norges fremste feministiske tidsskrift. Tidsskriftets formål er å fremme feministisk opplysning og mane til diskusjon om viktige og aktuelle temaer. Fett er en ledende feministisk stemme i den offentlige samtalen om kjønn, kjønnspolitikk og likestilling.

Tidsskriftet ble etablert i 2004 og har utkommet fire ganger i året i 15 år. Fett eies av Kvinnefronten og utgis med økonomisk støtte fra Kulturrådet, Fritt Ord og Bergen kommune. Redaksjonen holder til i Bergen og Oslo, ansvarlig redaktør er Hanne Linn Skogvang.

Det skjer alltid mye spennende i Fett, og i 2020 går vi inn i en spennende tid for tidsskriftet. Vil du være med å forme arbeidet i Fetts administrasjon? Fett søker nå ny administrasjonssekretær i en 20 % stilling.

Administrasjonssekretæren har ansvar for den daglige driften av tidsskriftet. Arbeidsoppgavene er blant annet:

  • Utbetale regninger og lønn, sende fakturaer og holde fortløpende oversikt over tidsskriftets økonomi
  • Ha ansvar for årsregnskap og budsjett i samarbeid med styret
  • Delta på og føre referat fra styremøter en gang i måneden
  • Håndtere levering og utsending av tidsskrift og varer i Fetts nettbutikk
  • Håndtere abonnenter og abonnementsystem
  • Forefallende kontorarbeid

Arbeidssted er Oslo, hvor Fett deler kontor med Kvinnefronten i Oslo sentrum.

Kvalifikasjoner
Vi er på jakt etter en motivert og fleksibel administrasjonssekretær som kan stå for den daglige driften av tidsskriftet. Du må ha erfaring med regnskapsføring i regnskapsprogram, og bør også ha erfaring med administrasjon, som for eksempel medlems- eller abonnementshåndtering. Du bør være initiativrik og må kunne organisere din egen arbeidshverdag. Du bør ha kjennskap til og interesse for Fetts prosjekt.

Lønn
Administrasjonssekretæren ansettes i en fast 20 prosents stilling, og er lønnet med ca 5 500,- i måneden.

Oppstart
Ønsket oppstart 1. Februar 2020. Opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist: 3. januar.
Søknad med CV sendes til abonnement@fett.no.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Mari Lilleslåtten på mari.lilleslaatten@gmail.com/99274535 eller nåværende administrasjonssekretær Anna Birkeland Olerud på abonnement@fett.no/99112932.

Vil du bli bedre kjent med Fett? Et årsabonnement koster 450 eller 600 kr og kan bestilles i vår nettbutikk fettbutikk.com.

Share This