Ingeborg Heldal får kjeft og vi hyller bokser Lotte Lien!

Månedens bakstrever: Ingeborg Heldal.

Redaktør i Cosmopolitan, Ingeborg Heldal, synes det er helt strålende at Tone Damli promoterer den helt ok låta «Look Back» med å kle av seg. Igjen. Vi i Fett synes så klart at folk kan kle seg hvordan de vil, men vi foretrekker gjerne at nakenheten ikke er et bærende element når det lissom skal være musikken som skal være i fokus da. Lissom. Så det. Heldal sier til kjendis.no at det hadde vært en skandale om Damli ikke skulle spille på kropp. Gulp, Heldal.

– Hun er jo så pen at hun kan gjøre absolutt hva hun vil, sier Heldal.

Hun følger også opp med at «om hun hadde hatt en kropp som Tone så hadde hun også vist seg fram». Fint lite visste vi at evnen til å gjøre hva man vil henger sammen med kropp. Heldal fronter et enormt snevert og overfladisk syn på kvinners utseende. For Heldal er det helt tydelig at skjønnhet er noe som kommer utenfra og hun skaper trange kategorier over hva som blir sett på som vakkert.

Øy! Tenk på kidsa som leser hva du sier, Heldal!

Mens du oppfordrer unge artister til å spille på utseende, oppfordrer vi herved Damli til å spille på noen instrumenter. Vi tror du kan!

Heldal, du er månedens feministiske Bakstrever!

Månedens helt: Lotte Lien sier nei til å bokse i skjørt!

Bokser Lotte Lien er årets første Fett-helt.

– Ah! Haha! Dette er kjempeartig, sier hun til Fett.

– Dette hadde jeg ikke regna med. For meg er det helt naturlig å stå opp mot diskriminering og jeg setter utrolig pris på tilbakemeldinga. Jeg synes det er artig at man blir hørt og at vi viser at vi er mange som står sammen om dette, forteller hun.                   Det internasjonale bokseforbundet har store problemer på jobben for tida. De klarer ikke se forskjell på kvinnelige og mannlige boksere og vil gjerne at damene skal bokse i miniskjørt. Lien er amatørbokser og Norges OL-håp.

Hun mener forslaget fra Aiba naturlig nok er helt på trynet og peker på at dette er noe som styres av menn.

Aiba har fortsatt ikke tatt noen avgjørelse, men Lien tror ikke hun blir nødt til å bokse i skjørt.

– De mangler argumenter og motstanden er hard, sier hun.

– Håper du har rett! Har du forresten fått med deg den nye videoen til Tone Damli og hun Heldal som oppfordrer til å spille på sex fordi hun synes Damli er så pen?

– Hehe, kanskje litt flaut å si det, men jeg har ikke sett videoen og vil være forsiktig med å uttale meg. Men sånn umiddelbart kan jeg si at det er trist og flaut om nakenhet og sex er det som er lettest å bidra med for å få oppmerksomhet i media.

– Enig! Grattis du!

Lotte Lien holder på retten til å bokse på samme vilkår som menn. Hun er tydelig og poengtert – og vår helt denne måneden.

Share This