Sted: Last Train

Gratis i døra.

Starter klokka 19.00.

Velkommen!

Konsert med One Day I’ll Be A Little Old Lady.
Bokbad: Magnhild. En roman om sex, fyll og offentlig forvaltning.
DJ: Tante Gerd fra FemmeBrutal/RadiOrakel

One Day I’ll Be A Little Old Lady – det lille bandet med det lange navnet!

Astrid Holtermann, Ingrid Aas Borge og Karoline Arnesen er tre gammelmodige jenter som skriver country/folk-inspirerte viser. At sangene handler om verdenspolitikk merker du bare hvis du vil. Bandets eneste formål er at alle skal trives, både på scenen og blant publikum, og de snart-gamle damene passer godt på gjestene sine.

Til sammen spiller de på godt over ti instrumenter – det klimpres på strenger, tangenter og slås på vaskebrett med sausevisp, men de legger mest ære i vokalharmoniene. Trioen henter inspirasjon fra artister som Gillian Welch, Devon Sproule og First Aid Kit og serverer mer enn gjerne en god coverlåt.

Astrid Holtermann, sang/tangenter/perkusjon
Karoline Arnesen, sang/gitar
Ingrid Aas Borge, sang/banjo/mandolin/ukelele/perkusjon

———————-

Vi inviterer til bokbad og opplesning med og av forfatterne av Magnhild. En roman om sex, fyll og offentlig forvaltning. Eller som forlaget skriver: En chick lit-roman for deg som hater chick lit.

Magnhild er Inger Johanne Sæterbakk og Guri Idsø Vikens alter ego. Hun har lenge eksistert i form av antibloggeren.com, og nå er hun her i romanform. En gang i livet vil du leser man perfekte kjærlighetsromanen om et magisk møte mellom to mennesker. Dette er ikke den romanen. Med et glass bourbon i handa, en statlig mellomlederjobb på CV-en og en barista under skjørtet klarer Magnhild seg godt alene. Hun har jo også kollegene med sitrusallergi, ei høykulturell venninne i Morgenbladet og en litt for forelska partysvenske. I Magnhilds verden er menn objekter, kultureliten blir kastrert og hverdagslykka er kjemisk fri for lavendelduft.

«Magnhild» er også fast spaltist i Fett. Guri Idsø Viken er altså på hjemmebane når hun kommer for å presentere Magnhild på Fett-slipp.

Plakat: Overhaus

Share This