Tidsskriftet Fett søker nye redaksjonsmedlemmer, engasjerte styremedlemmer og frivillige til jubileumskomiteen for Fett 15 år.

Fett er et feministisk tidsskrift som kommer ut fire ganger i året. Vi er også konsert- og debattarrangør, foredragsholder og samfunnsdebattant. Fett en viktig bidragsyter i den offentlige debatten om kjønn og feminisme. Redaksjonen holder til i Oslo og Bergen, og består av et godt knippe med engasjerte og skriveføre folk som setter temaer på dagsordenen som mainstreammedia ellers har en tendens til å overse.


Hvem er vi som lager Fett? Damer og et par menn som er lei av at den vanlige pressa kjøper og selger stereotype forestillinger om kjønn og seksualitet.

Målet vårt er å skape et feministisk, offentlig rom for debatt, refleksjon, informasjon og tull. Vi vil at Fett skal engasjere feminister i alle leire, og ønsker å bygge ned gjerdene mellom akademia og aktivismen.

Vi jobber idealistisk, og er redaksjonelt uavhengig fra eier/støtteinstanser. Vil du være med på laget? Nå har du sjansen!

Folk av alle kjønn er selvfølgelig velkomne. Folk med minoritetsbakgrunn er ekstra oppfordret til å bli med.  

Redaksjonsmedlemmer:

Fett-redaksjonen i Oslo møtes omtrent annenhver uke for å skravle om tidsskriftet, tekstredigering, skriving, arrangering av slippfest, øvrige arrangementer i regi av Fett (og mer til). Her snakker vi om tema for det kommende nummeret av Fett, hvilke tekster vi ønsker oss til nummeret og jobber for å utvikle tidsskriftet. Som redaksjonsmedlem bidrar du i hovedsak til å redigere og korrekturlese tekster, og er velkommen til å bidra med tekster selv. Mang en feministisk skribent har hatt sine første tekster på trykk i Fett.

Styremedlemmer:

Norges fremste feministiske tidsskrift Fett trenger nye styremedlemmer. Styret har ansvar for tidsskriftets økonomi og den daglige driften, og er en hyggelig og driftig gjeng som møtes i Oslo en gang i måneden. Vi søker etter engasjerte folk som har (lyst på økt) kompetanse innen markedsføring, søknadsskriving, nettsidearbeid, økonomi, juss, forretningsdrift og abonnementsverving.

Klarer du å holde styring på tallene, er du flink til å skrive søknader og aller viktigst – har du et hjerte som banker for feministisk aktivisme? Da er dette noe for deg! Du trenger ikke kunne alt – det viktigste er at du har tid til overs og lyst til å gjøre en innsats!

Ny styreperiode begynner i mai, og styremedlemmer velges for et år av gangen.

I 2019 feirer Fett 15 år, og å arrangere jubileum er en viktig del av styrearbeidet dette året. Vi planlegger et stort arrangement i Oslo 28. september, i tillegg til flere arrangementer i løpet av året. På programmet står debatt, forfattersamtaler, konserter, foredrag, boklansering, kunstneriske innslag og selvfølgelig en kjempefest.

I tillegg til nye medlemmer til styret ser vi etter 2-3 engasjerte folk som har tid og lyst til å være med i arbeidsgruppa for 15-årsjubileet.

Har du erfaring med arrangementsplanlegging, søknadsarbeid, markedsføring, festivalarbeid, logistikk eller å arrangere fest for mange? Eller har du lyst på det? I såfall er dette perfekt for deg.

Arbeidsgruppa møtes jevnlig frem mot sommeren, før arbeidet trappes opp før det store arrangementet i slutten av september.

Send oss en kort beskrivelse av deg selv, din bakgrunn og interesser, samt hvorfor nettopp du kan gjøre en god jobb i redaksjonen, styret eller jubileumsgruppa i Fett til abonnement@fett.no senest 31. mars. Pass på å skrive hvor du har lyst til å være med.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål!

Kontaktperson i valgkomiteen for styret:

Astrid Hauge Rambøl

astrid.rambol@gmail.com

91529566

Kontaktperson i jubileumsgruppa:

Mari Lilleslåtten

mari.lilleslaatten@gmail.com

99274535

Kontaktperson for redaksjonen:

Hanne Linn Skogvang

redaktor@fett.no

95109659

Share This