Agnes Ravatn er glad hun trakk seg fra «Storbynatt».

Jeg klarer ikke tanken på å være et tvtryne, tanken om at folk kan kjenne meg igjen i butikken virker helt forferdelig, sier forfatteren til Asosialistisk Venstreparty.

Jeg klarer ikke tanken på å være et tvtryne, tanken om at folk kan kjenne meg igjen i butikken virker helt forferdelig, sier forfatteren til Asosialistisk Venstreparty.

I vår humorspesial prøvde vi å prike i myten om at gutter er morsommere enn jenter og undersøke hva som gjør en vits morsom. Ravatn mener humor ikke handler om kjønn, men individuelle forskjeller. – Jeg tror det kommer mye mer an på personen og ikke kjønnet. Men det finnes flere gutter som er mer frampå enn jenter. Gutter er mer selvsikre enn jenter. Jeg merket det selv med jobbingen av «Storbynatt» at guttene er mer rett på, enn det jeg er for eksempel.

Ravatn har spilt inn flere sketsjer for Harald Eia og Bård Tufte Johannsen som de kan bruke som de vil. – Jeg ringte og sa opp to uker før premieren og har ikke angret siden. Men jeg hadde jo kontrakt og de har fortsatt mye materiale vi har spilt inn.De tok det bra, iallefall ovenfor meg. Jeg veit ikke hva de sier til andre da. – Du er ikke redd for at Harald Eia tar på en parykk og spiller rollen som deg? -Tanken har absolutt slått meg ja! De kan ødelegge livet mitt om de vil!

Hør mer her:
Venstreparty humorspesial med Agnes Ravatn.