Ledig stilling som administrasjonssekretær

Fett er et feministisk tidsskrift som utkommer med fire utgaver i året. Tidsskriftet ble etablert av Kvinnefronten i 2004 og utgis med økonomisk støtte fra Fritt Ord, Bergen kommune og Norsk Kulturråd. Redaksjonen holder til i Bergen og Oslo og opererer på uavhengig basis. Fett er en ledende feministisk stemme i den offentlige samtalen om […]

Fett er et feministisk tidsskrift som utkommer med fire utgaver i året. Tidsskriftet ble etablert av Kvinnefronten i 2004 og utgis med økonomisk støtte fra Fritt Ord, Bergen kommune og Norsk Kulturråd. Redaksjonen holder til i Bergen og Oslo og opererer på uavhengig basis.

Fett er en ledende feministisk stemme i den offentlige samtalen om kjønn, kjønnspolitikk og likestilling. Tidsskriftets formål er å fremme feministisk opplysning og mane til diskusjon om viktige og aktuelle temaer.

Fett søker nå etter ny administrasjonssekretær i en 20 % stilling.

Administrasjonssekretæren har ansvar for den daglige driften av tidsskriftet. Arbeidsoppgavene er blant annet:

  • Betale regninger, sende fakturaer og holde fortløpende oversikt over tidsskriftets økonomi
  • Ha ansvar for årsregnskap og budsjett i samarbeid med styret
  • Delta på og føre referat fra styremøter en gang i måneden
  • Håndtere levering og utsending av tidsskrift
  • Håndtere abonnenter og abonnementssystem
  • Forefallende kontorarbeid

Arbeidssted er Oslo, hvor Fett deler kontor med Kvinnefronten i Kirkegata 5.

Kvalifikasjoner

Vi er på jakt etter en motivert og fleksibel administrasjonssekretær som kan stå for den daglige driften av tidsskriftet. Du må ha erfaring med regnskapsføring i regnskapsprogram, og bør også ha erfaring med medlems- eller abonnementshåndtering. Du bør være initiativrik og må kunne organisere din egen arbeidshverdag. Du bør ha kjennskap til og interesse for Fetts prosjekt.

Lønn

Administrasjonssekretæren ansettes i en fast 20 prosents stilling, og er lønnet med ca 5 500,- i måneden.

Oppstart

Ønsket oppstart starten av mars. Opplæring vil bli gitt.

Søknadsfrist: 3. februar.

Søknad med CV sendes til abonnement@fett.no.

Spørsmål om stillingen kan rettes til styreleder Mari Lilleslåtten på mari.lilleslaatten@gmail.com/99274535 eller nåværende administrasjonssekretær Isa M.A. Isene på isa.maline.isene@gmail.com/95282315.