Fett søker DEG som styremedlem!

Tidsskriftet Fett søker engasjerte styremedlemmer til å drifte tidsskriftet i 2015-2016.

 

Norges fremste feministiske tidsskrift Fett skal snart velge nytt styre. Har du (lyst på økt) kompetanse innen juss, søknadsskriving, økonomi, forretningsdrift, merkevarebygging, abonnementsverving og er attpåtil en trivelig person? Bli med i Fett-styret!

 

 

Klarer du å holde styring på tallene, er du flink til å skrive søknader, liker du å holde orden på ting, er du nytenkende, utadrettet og med et hjerte som banker for feministisk aktivisme, er dette kanskje noe for deg? Du trenger ikke kunne alt – det viktigste er at du har tid og lyst til å gjøre en innsats! Folk av alle kjønn er selvfølgelig velkomne.

Fett en viktig bidragsyter i den offentlige debatten om kjønn og feminisme. Redaksjonen holder til i Oslo og Bergen, og består av et godt knippe med engasjerte og skriveføre folk som setter temaer på dagsordenen som mainstreammedia ellers har en tendens til å overse. Tidsskriftet kommer ut med fire numre i året, og de kvartalsvise slippfestene er i seg selv en liten begivenhet. Det redaksjonelle arbeidet ledes av redaktør Hilde Sofie Pettersen.

Fett er et levende miljø i stadig utvikling, med store muligheter for å bidra, lære og påvirke. Styret er en hyggelig og driftig gjeng som møtes i Oslo hver 4.-6.uke.

Styreerfaring er nyttig blant annet for forskerspirer som ønsker å få opp søknadskompetansen, humanister som trenger forståelse for økonomi og forretningsdrift og jurist/markedsføring/økonomi-studenter som vil prøve seg i praksis.

Send oss en kort beskrivelse av deg selv, din bakgrunn og interesser – samt hvorfor nettopp du kan gjøre en god jobb som styremedlem i Fett senest 20. mars. Ta også kontakt om du har noen spørsmål.

Kontaktperson i valgkomiteen: Ingrid Helset, ihelset(at)gmail.com, telefon 93684477

(Foto: Kristoffer Øen)

(I en tidlig utgave av denne teksten sto det at søknadsfristen er 20 april. Dette var en feil som vi beklager. Fristen var 20 mars.)

Share This