Fett fyller ti år i år. Lysten på å bidra til vår videre eksistens? Har du (lyst på økt) kompetanse innen juss, søknadsskriving, økonomi, forretningsdrift, merkevarebygging, abonnementsverving og er attpåtil en trivelig person? Bli med i Fett-styret!

Norges fremste feministiske tidsskrift Fett skal snart velge nytt styre. Flertallet av årets styremedlemmer blir sittende ytterligere ett år, men vi søker i tillegg noen nye koster som vil være med og bidra.

Klarer du å holde styring på tallene, er du flink til å skrive søknader, liker du å holde orden på ting, er du nytenkende, utadrettet og med et hjerte som banker for feministisk aktivisme, er dette kanskje noe for deg? Du trenger ikke kunne alt – det viktigste er at du har tid og lyst til å gjøre en innsats! Folk av alle kjønn er selvfølgelig velkomne.

Fett en viktig bidragsyter i den offentlige debatten om kjønn og feminisme. Redaksjonen holder til i Oslo og Bergen består av et godt knippe med engasjerte og skriveføre folk som setter temaer på dagsordenen som mainstream-media ellers har en tendens til å overse. Tidsskriftet kommer ut med fire numre i året, og de kvartalsvise slippefestene er i seg selv en liten begivenhet. Det redaksjonelle arbeidet ledes av redaktør Hilde Sofie Pettersen.

Fett er et levende miljø i stadig utvikling, med store muligheter for å bidra, lære og påvirke. Styret er en hyggelig og driftig gjeng som møtes på Litteraturhuset i Oslo hver 4.-6.uke.

Styreerfaring er nyttig blant annet for forskerspirer som ønsker å få opp søknadskompetansen, humanister som trenger forståelse for økonomi og forretningsdrift og jurist/markedsføring/økonomi-studenter som vil prøve seg i praksis.

Send oss en kort beskrivelse av deg selv, din bakgrunn og interesser – samt hvorfor nettopp du kan gjøre en god jobb som styremedlem i Fett senest 1.april. Ta også kontakt om du har noen spørsmål.

Kontaktperson i valgkomiteen: Siri Lindstad:post@sirilindstad.com, telefon 92615086

Share This