forside #2 2017Fett arrangerer slippfest for nr 2/17, i aktivismens ånd – temaet for det nyeste nummeret er nemlig aktivisme og mobilisering! Stedet er Amalies Hage på det eminente Bergen Offentlige Bibliotek.

Deltakere:

/Anine Bråten
Anine Bråten er 29 år, fra Oslo , og studerer kjønnstudier i Bergen. Hun er aktivist, feminist, og er medarrangør for Womens March Bergen og Womens March for Science. Hun sitter også i styret for Feministisk Initativ.

/Sofie Marhaug
Sofie Marhaug er 26 år gammel, litteraturviter, og gruppeleder for Rødt i Bergen bystyre (oppvekstkomitéen). Hun er redaksjonsmedlem i det bergensbaserte tidsskriftet Røyst, og arbeider som vitenskapelig assistent ved UiB.

/Dora Poni Loro
Dora Poni Loro kom til Norge fra Sudan i 1999, begynte etterhvert å jobbe i Kirkens Bymisjon, og har erfaring med arbeid for og med minoritetskvinner fra EMPO – flerkulturelt ressurssenter. Hun har bachelor i molekylærbiologi (UiB) og er sosionom (HiB). I 2012 ble hun av Leadership Foundation kåret til en av Topp 10 rollemodeller for innvandrere. I dag jobber hun som barnevernkurator i Barneverntjeneste for enslige mindreårige flyktninger (EMF), og har flere styreverv, bl.a. i Soroptimist International Bergen.

Vi lover knyttnevereisende stuntforedrag og prima stemning!

Arrangementet er selvsagt gratis og åpent for alle!

Fett 2/2017 er til salgs for kr 99, sammen med annet Fett-merch.

 

*

Share This