Fett er et feministisk tidsskrift med base i henholdsvis Bergen og Oslo. I tillegg til å være et tidsskrift er Fett en synlig kulturaktør i begge byene, og står bak både debatter, fester, feministiske filmkvelder, konserter og mye annet.

Nå søker redaksjonen i Oslo etter en ny medsammensvoren som kan være nøkkelperson for slippfester, debatter og andre arrangementer. Hvis du har litt organisasjonserfaring og/eller interesse for planlegging og gjennomføring av arrangementer og fester, og samtidig har interesse for feminisme, kjønn og likestilling, kan det godt hende du er den vi leter etter! Alle i Fett jobber på frivillig basis ved siden av jobb eller studier, og utgjør et kreativt, spennende og feministisk miljø med ulik bakgrunn, alder, kjønn og interesser. Bidragsytere honoreres i utfordring, erfaring, boltreplass og mye moro.

Den nye arrangementansvarlige vil bli en del av Oslo-redaksjonen, som i dag består av politisk redaktør samt tre redaksjonsmedlemmer.
Skriv noen ord om deg selv og hvorfor du er interessert i dette vervet, og send en e-post til styreleder Siri Fløgstad Svensson: siriflogstad@gmail.com

Share This