Tidsskriftet Fett søker ny styreleder og engasjerte styremedlemmer til å drive tidsskriftet i 2018-2019

Norges fremste feministiske tidsskrift Fett trenger nye styremedlemmer. Vi søker etter engasjerte folk som har (lyst på økt) kompetanse innen markedsføring, søknadsskriving, nettsidearbeid, økonomi, juss, forretningsdrift og abonnementsverving.

Fett en viktig bidragsyter i den offentlige debatten om kjønn og feminisme. Redaksjonen holder til i Oslo og Bergen, og består av et godt knippe med engasjerte og skriveføre folk som setter temaer på dagsordenen som mainstreammedia ellers har en tendens til å overse. Tidsskriftet kommer ut med fire numre i året, og de kvartalsvise slippfestene er i seg selv en liten begivenhet. Det redaksjonelle arbeidet ledes av redaktør Hedda Lingaas Fossum.

Fett er et levende miljø i stadig utvikling, med store muligheter for å bidra, lære og påvirke. Styret har ansvar for tidsskriftets økonomi og den daglige driften, og er en hyggelig og driftig gjeng som møtes i Oslo en gang i måneden.

Klarer du å holde styring på tallene, er du flink til å skrive søknader og aller viktigst – har du et hjerte som banker for feministisk aktivisme? Da er dette noe for deg! Du trenger ikke kunne alt – det viktigste er at du har tid og lyst til å gjøre en innsats! Folk av alle kjønn er selvfølgelig velkomne. Folk med minoritetsbakgrunn er ekstra oppfordret til å søke.  

Send oss en kort beskrivelse av deg selv, din bakgrunn og interesser, samt hvorfor nettopp du kan gjøre en god jobb som styremedlem eller styreleder i Fett senest 18. mars. Ny styreperiode begynner i april.

Ta gjerne kontakt om du har noen spørsmål!

Kontaktperson i valgkomiteen:

Siri Fløgstad Svensson

siriflogstad@gmail.com

Telefon: 916 05 269

Styret middag screenshot 2

Typisk styremøte i Fett (sånn cirka)

 

 

Share This