Helaftens vorspiel

HAGE / Hemelaget Magi / Heidi Goodbye / Mama Computer / DJ Ungehelgesen (Hiphopbonanza)

 

7. Mars

22:00
100 kroner i døra

 

Landmark

 

Landmark
Rasmus Meyers allé 5
Bergen, Hordaland

 

En fersk utgave av tidsskriftet Fett kommer fra fabrikken og vi byr på en helaften på Landmark for å tjuvstarte 8. mars-markeringa.

Live: HAGE / Hemelaget Magi / Heidi Goodbye/ Mama Computer

HAGE er en indiepop-duo fra Bergen. Inspirert av all musikk i hele verden kaster de seg ut i oppgaven med å skape en egen musikkstil med fokus på vokalharmonier og drivende melodier. Jentene startet å spille sammen høsten 2014, og har siden da prøvd å erobre verden, én hage om gangen. HAGE består av Veronika Heilund på synth og vokal, og Vilde Hartveit Kolltveit på elgitar og vokal.

Heidi Goodbye ga ut sitt første soloalbum i 2013. Hun stiller alene med sin gitar og vil spille egne låter, og kanskje tolke noen andre sine. Hennes tekster, melodier og tilstedeværelse lager en stemning som er mystisk, åpen og nær. Fra et nakent ørkenlandskap til et lite trehus i en sjømannsby, seiler hun avgårde på jakt etter bortkomne fisker, rødvin, sjømenn og cowboyer.

Hemelaget Magi er Johanna Vatne, Heidi Torsvik og noen ganger noen til. Johanna Vatne, med sitt skråblikk på verden, beveger seg i et dunkelt, drømmende tekstunivers med humoristiske betraktninger av omgivelsene. Hun skriver i protest mot multinasjonale selskaper som ødelegger livsgrunnlaget på jorden, om avmakt, typegallerier, og dansen som foregår mellom linjene der de feile blir rette. Med en leken og humoristisk tilnærming til sjanger, tar Heidi Torsvik sine komposisjoner det hele rett til himmels, med vokalharmonier som tar pusten fra de fleste, og låtarrangementer som svinger og driver deg inn i Hemelaget Magi sitt underfundige landskap.

Mama Computer er Rudi og Stine. De er ganske like på håret og utgjør et danseband i skjæringspunktet punkrock og hiphop.

DJ: Ungehelgesen

Ungehelgesen spiller vanligvis på No Stress, Vaskeriet og Lysverket når hun ikke leker seg på Chagall sammen med Hiphopbonanza-tjommien Kinolars. Det er mye skamløs hiphop og rap, og som regel mer enn én låt i løpet av kvelden du har glemt at du en gang elsket. Til dette arrangementet har hun fått en utfordring fra Fett: Å finne flere fete, kvinnelige rappere og hiphopartister.

 

 

 

 

Share This